Francia Pásztorkutya Klub Online tagfelvételi űrlap

Kedves Látogatónk!


Az online tagfelvételi űrlap kitöltésével kéri az FRPK tagjai közé való felvételét. Mielőtt kitölti az online tagfelvételi kérelmet, kérjük olvassa el az alábbiakat!

 

Kérjük az adatokat pontosan töltse ki. A tagsági viszony a tagdíj befizetése után megküldött írásos visszaigazolással és számlával/tagkártyával érvényes.
A Francia Pásztorkutya Klub a

Berger de Beauce (Beauceron - Beauce-i pásztorkutya)
, a
Berger de Brie (Briard - Brie-i pásztorkutya)
, a
Berger de Picardie (Picardiai Juhászkutya)
, a
Bouvier des Flandres (Bouvier - Flandriai pásztorkutya), valamint a

Belga juhászkutyák, a
Groenendael
, a
Lakenois,
a
Malinois
és a
Tervueren

fajták vonatkozásában kizárólagos joggal rendelkezik Magyarországon a nyilvántartások vezetésére, a tenyésztési adatot keletkeztető teljesítményvizsgálatokra, és a törzskönyv vezetésére, származási lapok kiadására.
Fenti tevékenységet a 98/2013 (X.24) VM Rendelet szabályozza, a felügyeletet a NÉBIH látja el.

A többi fajtánk számára bíróság által elfogadott fajtaklub vagyunk, ám jelenleg ezen fajták vonatkozásában a NÉBIH megbízása alapján a MEOESz rendelkezik a nyilvántartások vezetésére, a tenyésztési adatot keletkeztető teljesítményvizsgálatokra, és a törzskönyv vezetésére, származási lapok kiadására vonatkozó joggal.

A fajtatiszta ebek tenyésztési szabályairól szóló 98/2013. (X. 24.) VM rendelet szerint a Klub rendes tagja kizárólag olyan belföldi természetes személy lehet, aki rendelkezik legalább egy, a tenyésztőszervezethez tartozó fajtában regisztrált egyeddel (a továbbiakban: rendes tag), valamint pártoló tagként olyan külföldi vagy belföldi természetes vagy jogi személy, aki a jelen Alapszabály minden rendelkezését elfogadja és tagfelvételi kérelmét az Elnökség jóváhagyja (a továbbiakban: pártoló tag). A felvételt kérőnek kérelmében nyilatkozatot kell tennie arra vonatkozóan, hogy a Klub létesítő okiratát ismeri és a Klub alapszabályát, céljait, szellemiségét, értékrendjét és kialakult szokásait magára nézve kötelezőnek fogadja el. Továbbá nyilatkozatot kell tennie arra vonatkozóan, hogy a Tenyésztési Programban, a Törzskönyvezési Szabályzatban, a Tenyészszemle Szabályzatban foglaltakat megismerte és azokat maradéktalanul betartja.

A fentiek értelmében az online tagfelvételi űrlapon meg kell adnia legalább egy fajtát - és ennek igazolására egy, az ön tulajdonában lévő egyedet -, mely alapján a tagsági viszonya meghatározható.

A tavalyi évvel bezárólag regisztrált tagjaink az online tagfelvételi űrlap kitöltése nélkül, csupán a tagdíj (esetleg a szövetségi kártya díjával megnövelt) folyó év 03.31-ig történő befizetésével fenntarthatják tagságukat.

A tagdíj 2016. évtől kezdve 10 000 Ft. / The fee of the membership from the 2016 year is 10 000 Ft.

A MEOESz szövetségi kártyát bocsát ki a Szövetség valamennyi tagja és a MEOESz Központ által szervezett rendezvényeken való 50%-os kedvezmény igénybe vételéhez. Szövetségi kártyát kizárólag a MEOESz-tagegyesületeinek tagjai kaphatnak. A szövetségi kártya megvásárolható az FRPK-n keresztül, illetve a központi ügyfélszolgálaton az FRPK tagsági díj befizetését igazoló számla, vagy FRPK tagsági igazolvány bemutatásával. A HBJK tagjai a HBJK-n keresztül is kaphatnak szövetségi kártyát.

Azon tagjaink, akik a MEOESz szövetségi kártyát az FRPK-n keresztül igénylik, kérjük jelöljék be igényüket az online tagfelvételi űrlapon, és a szövetségi kártya árát a tagdíjjal együtt fizessék be.

A szövetségi kártya ára 2014-től magyarországi állandó lakcímmel rendelkezők számára 3 000 Ft, külföldiek számára 6 000 Ft. / The Club patron membership fee (Association card) is 3 000 Ft for Hungarian people, 6 000 Ft for foreign people.

e-mail: info@franciapasztor.hu
Levelezési címünk / Post address: Francia Pásztorkutya Klub, H-2315 Szigethalom, Szabadkai u. 184. Hungary

Számlaszám / Account number: Budapest Bank, 10102237-15251900-01001007
IBAN: HU96 10102237-15251900-01001007

Számlázási címünk / Account address: Francia Pásztorkutya Klub, H-1164 Budapest, Műszerész u. 1/B. Hungary

 

Online tagfelvételi űrlap / Online membership page